• Bosweg 4 Heino 8141 PZ
  • 0572 – 39 14 62

Boerderijeducatie

Boerderijeducatie

Nieske's Erf

Boerderijeducatie

Met veel plezier laten wij kinderen onze biologische varkenshouderij beleven. Er is namelijk genoeg te zien, te ontdekken en te leren op Nieske’s Erf. Vandaar ook dat wij ons hebben aangesloten bij Boerderij Educatie Salland-Vechtdal en we praktijklessen aanbieden aan zowel BSO, basis- als voortgezet onderwijs.

Tijdens een interactieve rondleiding worden leerlingen uitgedaagd met diverse opdrachten. Wat denk je van biggetjes aaien, brokjes geven of voelen hoe sterke snuit het varken heeft? Op een speelse manier komen leerlingen zo te weten hoe varkens leven en wat ze eten, maar zien ze ook hoe het er aan toe gaat op onze biologische varkenshouderij.

Het mooie aan het rondscharrelen op de boerderij is dat kinderen grenzen verleggen, gemotiveerd raken en bijzonder trots kunnen zijn op de kleine dingen die zij doen. Want hoe stoer is het om boerin Nieske te helpen met het voeren van de varkens? Of een kruiwagen te vullen met schoon stro om daarmee een bedje voor de biggetjes te maken?

Wil je met jouw klas een praktijkles ervaren op Nieske’s Erf? Boek meteen een les via Boerderij Educatie Salland-Vechtdal. Eerst meer informatie? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zien we je snel op onze boerderij?

Hi, How Can We Help You?