• Bosweg 4 Heino 8141 PZ
  • 0572 – 39 14 62

Waarom Nieske’s erf

Waarom Nieske’s erf

Nieske's Erf

Waarom Nieske's Erf

Varkens zijn hele nieuwsgierige en speelse dieren. Wij zien dat dagelijks. Maar de meeste kinderen en ouders weten dit niet. Best jammer eigenlijk. Met Nieske’s erf willen we je graag meer leren over varkens en het dagelijkse werk op onze biologische varkenshouderij! We vertellen graag het pure verhaal, wie we zijn en waarom wij dingen doen. Op ons erf vertellen wij je alles over de kenmerken van varkens, de schijf van 5, het voedselbos en ons eigen biologisch varkensvlees.
Boerin Nieske is de drijvende kracht achter Nieske’s erf. Ze heeft goede hulp van haar man Jeroen en haar drie prachtige kinderen Jasper, Othniel en Aniek. Nieske’s Erf is niet zomaar een biologische varkenshouderij. Het is een fijne plek voor met name kinderen om van alles te beleven en te ontdekken. Ook vindt op ons erf de verwerking van ons eigen varkensvlees plaats. 100% biologisch varkensvlees dat wordt verkocht onder de naam Nieske’s Erf. Dit vlees is verkrijgbaar bij verschillende winkels in de regio.

Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Via Grutto kun je ook 100% biologisch vlees van onze varkens bestellen en laten bezorgen.

Hi, How Can We Help You?