• Bosweg 4 Heino 8141 PZ
  • 0572 – 39 14 62

Overall uit, net pak aan…

Het is net 9 uur in de ochtend als ik de stevige rook uit de barbecue alweer ruik. Heerlijk! Steegs BBQ is er weer! Hij is bezig met de voorbereidingen voor het feest van die middag, want we vieren met de familie ons 12,5 jarig huwelijk.

Ons huwelijksjubileum van afgelopen voorjaar wilden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Bovendien was het wel weer tijd voor een feestje van onze kant. Opgesplitst in twee dagen is het goed behapbaar. Na een korte nacht van 2 uurtjes slaap, heb ik het meeste werk om 9 uur op zondagochtend in de stallen alweer klaar. Terwijl ik buiten loop om naar de varkens in het weiland te gaan, ruik ik de overheerlijke lucht van de barbecue op hout alweer. Het brengt me in gedachten direct terug bij de avond ervoor. Een geweldig feest, met overheerlijke gerechtjes en een gezellig drankje erbij. Wat een goede keus om Steegs BBQ uit te nodigen voor ons jubileumfeest. En dat ook nog thuis, op ons eigen erf. Precies zoals we dat graag wilden. En net als de huwelijksvoltrekking 12,5 jaar geleden.

Het complete plaatje

Steegs BBQ werkt veel met vlees van onze biologische varkens, vandaar ook dat we wisten wat voor een mooie dingen hij doet met vlees, de BBQ én de bijbehorende drankjes. Toch wist hij me te verrassen met hoeveel enthousiasme en passie hij bij het serveren zijn verhaal van zijn bereidingen vertelt en overbrengt aan de gasten. Hij biedt het complete plaatje en dat past erg goed bij ons! Af en toe zie ik hoe hij het vlees aansnijdt en in gesprek is met de gasten over zijn passie. Niet alleen het vlees, maar ook de biertjes en wijn die daarbij passen. Prachtig, wat een tof concept. En helemaal tof dat hij voor ons aan het rooster wilde staan!

Hoewel wij houden van lekker eten, is ons dagelijks eten vooral basic en wellicht wat van de oude stempel: aardappelen, groente en vlees. Wat is het dan geweldig mooi om te ervaren hoe Steegs BBQ werkt met vlees van onze varkens en daar zoveel meer waarde aan geeft. Dat is en blijft één van onze drijfveren achter het vlees van Nieske’s Erf.

Het was zo’n weekend van overall uit, net pak aan… Het werk op de boerderij gaat immers gewoon door. Maar wat kijken we terug op een geweldig mooi weekend, compleet verzorgd door Steegs BBQ en met de gezelligheid van vrienden en familie.

Hi, How Can We Help You?